REZERVAT

REZERVAT

Mund të bëni rezervimin tuaj nga formulari i rezervimit më poshtë dhe pargadise do t'ju informojë menjëherë për disponueshmërinë e rezervimit tuaj.

Ne pranojmë karta krediti / tërheqje dhe transfer bankar.

Formulari i rezervimit

Κρατήσεις (AL )
Ju lutemi shkruani datën e dëshiruar të mbërritjes
Ju lutemi shkruani datën e dëshiruar të nisjes
Ju jeni të interesuar për:
Pëlqimi *

MENYRA PAGESE

Ju mund të paguani me para në dorë, kartë krediti ose debiti në hotel, ose me transfer bankar.

Detajet e llogarisë bankare:

Banka e Pireut

Përfituesi: Alexios Batsios

IBAN: GR1201724540005454095152651

Swift/bic: PIRBGRAA