PLAZHET

PLAZHET

PUSHIMET N IN ZON

Pak minuta nga Pargadise janë shumë plazhe piktoreske në zonë: 〉〉 Kryoneri 〉〉 llambë 〉〉 Sarakiniko Karavostasi janë disa nga 30 plazhet në zonë që do të përmbushin çdo pritje tuaj. Shikoni më poshtë plazhet e Pargës dhe zonës përreth.

Gëzoni pushimet tuaja në Parga me një rezervim në Pargadise