KONTAKT

KONTAKT

Shihni se ku jemi, si të shkojmë atje, dhe na kontaktoni për informacion dhe rezervime.

Harta dhe udhëzimet

Pyesni veten se ku jemi dhe si të shkojmë atje?

Na kontaktoni

Na telefononi, na dërgoni me email ose na dërgoni mesazhin tuaj nga forma e kontaktit.

Pyetje të shpeshta

Përgjigjet në pyetjet tuaja më të shpeshta

Na gjeni në hartë

Si do vini ju

Nga Athina

Nga Selaniku

NA KONTAKTONI

Ju mund të na kontaktoni përmes formës së kontaktit ose përmes telefonit dhe ne do të sigurohemi që t'ju shërbejmë menjëherë.

Na telefononi

Telefoni: 2684032603 
Celulari: 69452369846944863601
Faksi: 2684032019

Adresë

Plazhi Valtos - tk: 48060 - Parga, Greqi

I përgjegjshëm

Mpatsios Apostolis

Ne pranojmë:

Forma e Kontaktit

Επικοινωνία AL
Pëlqimi *

P ANRGJIGJET N TO PYETJET TUAJA TRE SHPESHTA

Sa larg është plazhi nga hoteli?
80 metra nga plazhi i famshëm i Valtos, vetëm 3 minuta më këmbë.
A ka ndonjë aeroport afër?
Po, aeroporti i Aktio, 65 km nga Parga.
A ka ndonjë dyqan afër? Super Market? Bankat? Restorante?
Sigurisht, Pargadise është larg nga qyteti Parga, ku mund të gjeni dyqane me pakicë, supermarkete, banka, restorante dhe më shumë.
Cilat janë mënyrat e pagesës?
Ju mund të paguani me para në dorë, transfer bankar ose me kartë krediti / debiti në hotel.
Çfarë është një llogari bankare për pagesë me transfer bankar?
Llogaria bankare është si më poshtë: Banka e Pireut – Alexios Batsios – iban: GR1201724540005454095152651
A pastrohen dhomat nga ju?
Apartamentet dhe apartamentet tona pastrohen tërësisht çdo ditë nga stafi i pastrimit të Pargadise.
A respektohen protokollet e sigurisë për Covid-19?
Sigurisht! Shëndeti dhe siguria juaj janë një përparësi për ne, e cila është arsyeja pse të gjitha protokollet e sigurisë respektohen në mënyrë rigoroze, si dhe të gjitha rregullat e higjienës gjatë qëndrimit tuaj në Pargadise.